Wednesday, March 3, 2010

Cats for adoption, for FREE!


In the name of Allah, the Most Compassionate and the Most Merciful

Adopt dogs and cats at PetFinder

[You may click the Petfinder box above to know the earlier details and sort of background and chronology of Mega and her kittens adoption process]

Assalamualaikum & Selamat pagi semua! Saya masih mencari sesiapa yang mahukan tiga kucing sekali (Mega+Kimba+Ivan) ataupun Mega shj.

I'm still seeking anybody out there who would like to adopt either all three together (Mega+Kimba+Ivan) or Mega alone. If you adopt all three, you can neuter Mega if you don't want her to deliver more babies. At least she has two children to share her love with. This is the thing about me, I'm a catlover who's abit concern about the instinct of a mother cat and the bonding between the mother and the kittens.

Saya ni ialah penggemar kucing yang agak mengambil berat sikit faktor "instinct of a mother cat" ni sebab saya masih teringatkan kisah ini. Saya rasa tak sampai hati nak pisahkan Mega dari anak-anaknya terutama sekali bila ini adalah batch anaknya yang pertama. Walaupun kucing lama-lama akan lupakan anak, tapi saya juga tahu yang kucing akan masih ada natural bonding tersendiri kalau mereka dari keluarga atau ibu yang sama. Itu sebab selalunya, bila saya nak adopt mak kucing, saya akan ambil anaknya sekali. Ini akan melahirkan environment yang lebih sihat untuk anak kucing dan ibu kucing, dan suasana yang lebih meriah dalam keluarga.

Jadi, saya harap, ada yang sudi nak ambil Mega+Kimba+Ivan (tiga sekali) atau kalau tak dapat juga tiga sekali, Mega sahaja pun takpelah..

Ciri-ciri Mega+Kimba+Ivan:

Mega:
-has not probably reached 1 year old cause this is her first time being a mother.
-a tortoiseshell-white cat. Warna dan corak bulunya unik dan tersusun sangat cantik. The patterns and the color of her fur are unique.
-a very concern mother. Ibu yang sangat menagmbil berat akan anak-anaknya. Sanggup tak makan asalkan anak makan.
-a well-behaved or sopan santun cat.

Kimba+IvanShe:
-1 month ++
-very active and really really like to play or "wrestle" with their mother. Sangat suka main dengan ibu diorg, terutama sekali suka main kejar ekor ibu diorg dan main "gusti";)
-dua-dua ekor sangat comel dan unik. Both are cute and unique.

Oleh itu, ada tak sesiapa yang baik hati di luar sana nak adopt mereka bertiga? Atau boleh tolong carikan sesiapa yang nak adopt mereka dengan penuh kasih sayang? InsyaAllah they will be good housecats. Please...

P.S: THE OFFICE MANAGEMENT ONLY GAVE ME UP TILL NEXT WEEK TO FIND FOSTERERS FOR MEGA AND HER KITTENS. SO I HAVE BASICALLY UNTIL NEXT WEEK. THAT'S WHY I HOPE TO FIND FOSTERERS FOR THE THREE ASAP.


NEW UPDATES!! [UPDATES ABOUT MEGA AND THE KIDS! - Thursday/1.20pm]


Alhamdulillah..Praise be to God..I have finally managed to find kind people to adopt the whole family:) InsyaAllah..

Mega - will be adopted by Mr Amir, who has also "booked" Doo Joon. So, Doo Joon will be with Mega, the loving mother:) Alhamdulillah. Mega may not have the chance to be together with all four of her kittens, but at least she has Doo Joon to pour her love and attention:) and at least the other three kittens will be taken under the caring and guardian of other good-hearted fosterers:)

Kimba & Ivan-She - several people smsed and called me asking if they could just adopt only the two of them without the mother or either just one of them. But, since Mega will be adopted by Mr Amir, therefore, Kimba & Ivan-She can be adopted together. And since according to the people in the waiting list or queue, Miss Dora was the one who called me first, therefore I believe it is appropriate for me to agree to give away Kimba together with Ivan-She, to Miss Dora.

To the rest of the kind-hearted people who smsed me or called me after Ms Dora,or who didn't manage to adopt either of the kittens, I'm so sorry... But I believe, this means that you are meant to share your love with other cats out there who are always waiting to be loved and taken care of by kind souls like you guys:)

Alhamdulillah..Everything went well.:)

6 comments:

amie said...

mega..
pnagai same mcm momok sayee..
sanggop tak mkn utk ank..
iskk..
hope akan ade yg amek die nnt..

Fara; OfCatsAndKucing said...

to amie,
die ni memang ibu yg mcm tu..sanggup la biar kurus diri sendiri, susah hati fikir anak selamat ke tak, mase anak tido die berjage, angkut anak ke sane ke mari nak pastikan anak selamat...haishhh...kite yg tgk kesian..

tapi Alhamdulillah amie, ade org yg nak adopt die..:)

Eryati said...

erk...sy nk la...bleh ker?tp sy jauh la

Fara; OfCatsAndKucing said...

to eryati,
alamak..diorg sume dh ade org adopt la..sorry eh.. kalo eryati nak, sila la ke website petfinder.com.my. kat sane ade bnyk kucing yg masih memerlukan tuan:)

m.q said...

great job dearie \(^_^)/

Fara; OfCatsAndKucing said...

to mq,
tq..semua dgn bantuan dan izin Nya juga:) alhamdulillah..

Share This:

More Cat Stories Here: