Thursday, February 18, 2010

Quickie!

Assalamualaikum and hello peeps, friends and catlovers:)

This will be a quick update from me.
Maaf kerana lambat reply responses di chatbox dan sudah lama tak update blog (Ermm..baru 7 hari, kire dah lame la tu kan? He;p) Ini semuanya adalah gara-gara saya lambat membayar bill broadband:p Ini pun, terpaksa menggunakan pc di PG lab. So, malam ni baru nak pergi bayar, seperti biasa, lagi tiga hari baru boleh reactivate. Huhu..seksa nak tunggu 3 hari:p

Anyways, actually, I have new stories about cats to tell, more pictures to upload and more cat cuteness to share with you guys. So, all those will have to wait until my broadband line is reactivated.

To those who are new and who have just recently found this blog, I welcome you guys to this humble blog and I hope you will come and visit US again!:)

That's all for now I guess..Well, I did say it's a quick one kann.. So, see you guys again in three days time ya!;)InsyaAllah..

3 comments:

Qisha said...

selamat kembali:)

umi_e said...

Salam... jalan2 untuk menghilangkan kesunyian... :S

Fara; OfCatsAndKucing said...

to qisha,
hehe..thank u:) ok, dah bole log in dah internet..so lps ni dh boleh active lagi:)

to umi_e,
selamat datang ke blog ini:) hopefully bile tgk2 blog ni, dapat hilangkan kesunyian.. jemput jalan2 ke sini lg:)

Share This:

More Cat Stories Here: